Pasalao

Members Login
Post Info TOPIC: ສາວລາວ 500 ຄົນ ໄປເປີດສົດ ຢູ່ປະເທດໄທ
Anonymous

Date:
ສາວລາວ 500 ຄົນ ໄປເປີດສົດ ຢູ່ປະເທດໄທ


 

วันนี้ ( 29 ก.ค.) ที่พรรครักประเทศไทย นายชูวิทย์ กมลวิศิษฏ์ หัวหน้าพรรคและส.ส.บัญชีรายชื่อ พรรครักประเทศไทย เปิดแถลงข่าวแฉเรื่องศูนย์รวมการค้ามนุษย์ โสเภณีเด็กสาวชาวลาว อายุ 13-18 ปี จำนวนกว่า 500 คนที่รวมกันอยู่ในพื้นที่ สภ.เมืองฉะเชิงเทรา ซึ่งอยู่ในสังกัด บช.ภ.2  และกรณี ร.ต.อ.เฉลิม อยู่บำรุง รองนายกรัฐมนตรี มีผลประโยชน์ทับซ้อน ในกรณีย้ายโอน ร.ท.ดวง อยู่บำรุง ลูกชายตัวเองจากทหารมาเป็นตำรวจ

นายชูวิทย์ ได้เปิดคลิปความยาวประมาณ 3 นาที และแผนผังสถานที่การค้าบริการโสเภณีเด็กสาวชาวลาว ให้ผู้สื่อข่าวดู พร้อมเปิดเผยว่า สถานค้าบริการของเด็กสาวชาวลาวดังกล่าวนั้นตั้งอยู่บริเวณถนน 304 พนมสารคาม ในท้องที่ของ สภ.เมืองฉะเชิงเทรา เป็นอาคารชั้นเดียวที่เปิดเป็นร้านอาหารหรือคาราโอเกะเป็นการบังหน้า ซึ่งแต่ละร้านจะมีเด็กสาวชาวลาวอายุตั้งแต่ 13-18 ปี อยู่ประมาณ 30-50 คน รวมทั้งหมดทุกร้านกว่า 500 คน ส่วนใหญ่จะเดินทางมาจากเวียงจันทน์ และหลวงพระบาง ใช้วิธีเข้ามาประเทศในฐานะนักท่องเที่ยว 30 วัน จากนั้นก็กลับออกไปต่อวีซ่าแล้วกลับเข้ามา โดยเด็กทุกคนจะรวมตัวอยู่หลังร้าน ผู้ใช้บริการมาเวลาไหนก็จะเปิดเวลานั้น มีราคาค่าตัวในการเปิดบริสุทธิ์จะอยู่ที่ 20,000 บาท จากนั้นราคาจะลดลงมาเรื่องๆตั้งแต่ 15,000 ไปจนถึงต่ำสุดที่ 700 บาท

นายชูวิทย์ กล่าวต่อว่า การที่ขบวนการค้ามนุษย์บริเวณนี้เจริญเติบโตเป็นอย่างมากนั้น เป็นเพราะเจ้าหน้าที่ละเลยหรือมีการเรียกรับผลประโยชน์จากเจ้าหน้าที่บางคนในสำนักงานตรวจคนเข้าเมืองกับตำรวจท้องที่ จึงเป็นไปไม่ได้ที่จะมีสถานที่ค้าบริการแหล่งใหญ่ขนาดนี้อยู่ในพื้นที่แล้วเจ้าหน้าที่จะไม่รู้เรื่อง ซึ่งเรื่องนี้หากรัฐบาลยังไม่มีนโยบายปราบปรามอย่างจริงจังก็จะทำให้ประเทศไทยเป็นศูนย์กลางการค้ามนุษย์แน่นอน

นายชูวิทย์ ยังกล่าวถึงกรณี ร.ต.อ.เฉลิม มีผลประโยชน์ทับซ้อน ในกรณีย้ายโอน ร.ท.ดวง อยู่บำรุง ลูกชายตัวเองจากทหารมาเป็นตำรวจว่า ตนเป็นฝ่ายค้านไม่มีส่วนได้เสียแต่ต้องทำหน้าที่ตรวจสอบรัฐบาล ลูกชาย ร.ต.อ.เฉลิม จะได้ดิบได้ดีตนก็ยินดีด้วย แต่เรื่องนี้เป็นเรื่องของประเทศชาติ เป็นเรื่องของความรู้สึกข้าราชการตำรวจจำนวนมาก เพราะลูก ร.ต.อ.เฉลิม ได้รับผลประโยชน์จากการที่พ่อตัวเองดูแลสำนักงานตำรวจแห่งชาติอยู่ โดย ร.ท.ดวง อยู่บำรุง ใช้เวลา 17 วันในการโอนย้ายจากทหารมาเป็นตำรวจ โดยมี พล.ต.ท.คำรณวิทย์ ธูปกระจ่าง ผบช.น.ยืนยันว่า แม่นปืน มีประกาศนียบัตร 16 ฉบับพล.ต.อ.เพรียวพันธ์ ดามาพงศ์ ก็ยืนยันว่าไม่มีประวัติมัวหมอง ไม่มีพฤติกรรมเสื่อมเสีย

นายชูวิทย์ กล่าวต่อว่า ตนได้ทำการตรวจสอบ พ.ร.บ.สำนักงานตำรวจแห่งชาติ ฉบับปรับปรุงใหม่ และกฏ ก.ตร.ว่าด้วยคุณสมบัติและลักษณะต้องห้ามของการเป็นข้าราชการตำรวจ เช่นต้องไม่เป็นผู้ประพฤติเสื่อมเสีย ขอถามว่า มีความประพฤติเสื่อมเสียหรือไม่ เพราะเคยมีคดีพัวพันกับการยิงเจ้าหน้าที่ตำรวจเสียชีวิตขณะปฏิบัติหน้าที่ ตนจะไม่ขอย้อนกลับไปถึงคดีดาบยิ้ม เพราะคดีจบไปแล้ว แต่สมัยที่ลูก ร.ต.อ.เฉลิม เป็นทหารนั้นได้หนีออกนอกประเทศไป 6 เดือน ไปมอบตัวที่มาเลเซีย ถือว่าเสื่อมเสียหรือไม่ ช่วงที่ออกไปต่างประเทศนั้นมีการแจ้งต้นสังกัดหรือไม่ และกฏข้อสำคัญอีกข้อคือ จะต้องคำนึงถึงความชำนาญงานของผู้ขอโอน จะต้องเปรียบเทียบกับผู้ที่รับราชการในหน่วยงานนั้น ฉะนั้นแสดงว่า ในสำนักงานตำรวจแห่งชาติ ไม่มีใครแม่นปืนเท่าลูก ร.ต.อ.เฉลิมอีกแล้ว

"หน่วยอรินทราช คอมมานโดของกองปราบ ไปอยู่ไหนหมด คนต่างๆในหน่วยนี้ ไม่มีใครเป็นครูฝึกที่แม่นปืนสู้ลูกชาย ร.ต.อ.เฉลิม ได้เลยหรือ ประกาศนียบัตร 16 ฉบับนั้น ได้มาจากสนามยิงปืนในเมืองไทย สามารถยิงปืนได้คะแนนเต็ม 100 เปอร์เซ็นต์ ผมว่าถ้าแม่นปืนจริง ต้องส่งไปแข่งโอลิมปิก ลอนดอนเกม 2012 น่าจะดีกว่า หากแพ้กลับมาจะไม่ว่าสักคำ และผมขอฝากถาม พล.ต.อ.เพรียวพันธ์ ดามาพงศ์ ผบ.ตร.ด้วยว่า เพราะเหตุใดจึงไม่ได้ดูแลลูกชายดาบยิ้ม ที่ต้องไปเรียนจักษุแพทย์ที่ ม.รังสิต แทนที่จะได้เป็นตำรวจเนื่องจากพ่อถูกยิงตาย แต่กลับไปรับคนที่มีคดีพัวพันกับการฆ่าเจ้าหน้าที่ตำรวจมาเป็นตำรวจเสียเอง แล้วตำรวจที่เหลือจะรู้สึกอย่างไร ช่วยตอบให้หายสงสัยด้วย เพราะส่วนตัวถือว่าเป็นการเหยียดหยามสังคม" นายชูวิทย์ กล่าว

http://www.dailynews.co.th/crime/146164__________________
Anonymous

Date:

 __________________
Anonymous

Date:

Anonymous wrote:

 


 ຄົນໄທເອົາມາລົງເພື່ອຫຍັງ__________________
Anonymous

Date:

ເພື່ອໃຫ້ຄົນລາວ ໄດ້ຮູ້ ໄດ້ເຫັນ ປັນຫາ ທີ່ກໍາລັງເກີດຂຶ້ນ ຊຶ່ງມັນເປັນປັນຫາ ຂອງທັງສອງປະເທດ

ຄວນຈະຮ່ວມມືກັນໃຫ້ຫຼາຍຂຶ້ນ ເພື່ອສະກັດກັ້ນ__________________
Anonymous

Date:

ເບິ່ງຄລິບທີ່ທ່ານເອົາມາລົງແລ້ວຮູ້ສຶກເສົ້າໃຈທີ່ເຫັນເດັກນ້ອຍຄົນລາວກາຍເປັນເຄື່ອງມືຫາກິນຂອງພວກນັກຄ້າມະນຸດໜ້າເລືອດ ແລະຫວັງວ່າລັດຖະບານລາວຈະເອົາໃຈໃສ່ຕື່ມໃນການແກ້ໄຂບັນຫານີ້.

__________________
Anonymous

Date:

ເຫັນແລ້ວສົງສານເພາະຄົນເຊ່ນກັນ ເປັນພຽງແຕ່ເຂົາບໍ່ມີໂອກາດເຂົ້າເຖີງການສຶກສາ ຂາດການດູແລແລະເອົາໃຈໃສ່ທີ່ແທ້ຈິງ ຈິ່ງຕົກເປັນເຫື້ຍອຂອງສັງຄົມທີ່ເປື່ອຍເຫື່ຍອຍ ສັງຄົມທີ່ບໍ່ຍຸດຕິທຳ ແບບບໍ່ເຄີຍມີມາໃນປະຫັວດການຂອງຄົນລາວ__________________
Anonymous

Date:

No way Laos govt. could stop this issue.

You know, I know and every one know

where this problem came from? To stop

this issue, the govt. need to put them in

school, find them the jobs after finished

high school or help them attending in the

universities for their futures. That's the

govt. fault. not them.__________________
Anonymous

Date:

 

ພາຍໃຕ້ການນຳ

ຂອງຜູ້ສະຫລາດສ່ອງໃສ-ມັນຕ້ອງເປັນຈັ່ງຊີ້ຫລະ

ແລະເປັນມາຕັ້ງນານແລ້ວ

 

ຝ່າຍນັ້ນ

ປະກາດຢູ່ເລື້ອຍໆວ່າ

“ລະບອບໃໝ່ມີກຽດສະຫງ່າງາມ-ສູງສົ່ງໝັ້ນຍືນ-ວັດທະນາຖາວອນ-ກ້າວໜ້າຮອບດ້ານ”

 

ບໍ່ໃຜກ້າໄອໃສ່ພວກເພິ່ນເພາະເພິ່ນຂູ່ດ້ວຍປືນອາກ້າ-ເຊກ່າເຊ-ບະລົກມ່າ

 

*ປືນເຊກ່າເຊ Made in China

*ບະລົກມ່າ ມີຄວາມແຮງເທົ່າກັນກັບ ປືນຟູຍຊິນ-ກ່າລັ່ງ__________________
Anonymous

Date:

       The law of demand, supply and , market force in free market economy.  

 

  As long as there is demand  for this service,

          there will be always supply.

 

   Because of price system, there will be incentive for people

who are willing to sell her body  at that price.

 

  Thus, fighting sex industry is UNWINNABLE WAR.

 

  Pra Anon.__________________
Anonymous

Date:

ຄົນໄທເອົາມາລົງເພື່ອຫຍັງ ໃຫ້ຄ ົນໂງ່ຄ ຶມ ຶງໄດ້ຮູ້ ບ ັກຄວຍ..

__________________
Anonymous

Date:

 ຄົນໄທເອົາມາລົງເພື່ອຫຍັງ


ຄົນໂງ່ຄຶມຶງນິກໍ່ຍັງມີໃນໂລກນໍ. ໃນຖານະຄົນລາວກໍ່ຄວນຮູ້ຂ່າວສານຕ່າງໆທີ່ກ່ຽວກັບລາວບໍ່ແມ່ນບໍ
ມຶງຢາກໃຫ້ຂ່າວນີ້ຖຶກປິດບັງບໍ່ ບັກສັດ

__________________
youngboy

Date:

 

ທຸລະກິດຄ້າມະນຸດຂ້າມຊາດເປັນທຸລະກິດນຶ່ງທີ່ມີລາຍໄດ້ດີຄຽງຄູ່ກັບການຄ້າຂາຍຢາເສບຕິດຂ້າມຊາດຊຶ່ງຜູ່ທີ່ມາກບາລະມີໃນລາວແລະໄທ enjoy ໃນທລະກິດນີ້ໂດບບໍ່ຄິດເຫັນຄວາມເສັຽຫາຍອັນມະຫາສານຂອງຊາດທີ່ຈະຕາມໃນອະນາຄົດຂ້າງໜ້າ.

ເຊົາເທາະທ່ານ ເຊົາຫາກິນແບບນີ້ເທາະ, ພວກທ່ານມີເງິນມີຄໍາກິນຮອດເສັ່ນຫລານເສັ່ນຫລ້ອນກໍ່ກິນບໍ່ໝົດ ຈະສືບຕໍ່ເຮັດແບບນີ້ຕໍ່ໄປຂໍໃຫ້ມີຄວາມລະອາຍແກ່ໃຈແດ່ທ່ານເອີຍ.__________________
Anonymous

Date:

Anonymous wrote:

 

วันนี้ ( 29 ก.ค.) ที่พรรครักประเทศไทย นายชูวิทย์ กมลวิศิษฏ์ หัวหน้าพรรคและส.ส.บัญชีรายชื่อ พรรครักประเทศไทย เปิดแถลงข่าวแฉเรื่องศูนย์รวมการค้ามนุษย์ โสเภณีเด็กสาวชาวลาว อายุ 13-18 ปี จำนวนกว่า 500 คนที่รวมกันอยู่ในพื้นที่ สภ.เมืองฉะเชิงเทรา ซึ่งอยู่ในสังกัด บช.ภ.2  และกรณี ร.ต.อ.เฉลิม อยู่บำรุง รองนายกรัฐมนตรี มีผลประโยชน์ทับซ้อน ในกรณีย้ายโอน ร.ท.ดวง อยู่บำรุง ลูกชายตัวเองจากทหารมาเป็นตำรวจ

นาย ชูวิทย์ ได้เปิดคลิปความยาวประมาณ 3 นาที และแผนผังสถานที่การค้าบริการโสเภณีเด็กสาวชาวลาว ให้ผู้สื่อข่าวดู พร้อมเปิดเผยว่า สถานค้าบริการของเด็กสาวชาวลาวดังกล่าวนั้นตั้งอยู่บริเวณถนน 304 พนมสารคาม ในท้องที่ของ สภ.เมืองฉะเชิงเทรา เป็นอาคารชั้นเดียวที่เปิดเป็นร้านอาหารหรือคาราโอเกะเป็นการบังหน้า ซึ่งแต่ละร้านจะมีเด็กสาวชาวลาวอายุตั้งแต่ 13-18 ปี อยู่ประมาณ 30-50 คน รวมทั้งหมดทุกร้านกว่า 500 คน ส่วนใหญ่จะเดินทางมาจากเวียงจันทน์ และหลวงพระบาง ใช้วิธีเข้ามาประเทศในฐานะนักท่องเที่ยว 30 วัน จากนั้นก็กลับออกไปต่อวีซ่าแล้วกลับเข้ามา โดยเด็กทุกคนจะรวมตัวอยู่หลังร้าน ผู้ใช้บริการมาเวลาไหนก็จะเปิดเวลานั้น มีราคาค่าตัวในการเปิดบริสุทธิ์จะอยู่ที่ 20,000 บาท จากนั้นราคาจะลดลงมาเรื่องๆตั้งแต่ 15,000 ไปจนถึงต่ำสุดที่ 700 บาท

นาย ชูวิทย์ กล่าวต่อว่า การที่ขบวนการค้ามนุษย์บริเวณนี้เจริญเติบโตเป็นอย่างมากนั้น เป็นเพราะเจ้าหน้าที่ละเลยหรือมีการเรียกรับผลประโยชน์จากเจ้าหน้าที่บางคน ในสำนักงานตรวจคนเข้าเมืองกับตำรวจท้องที่ จึงเป็นไปไม่ได้ที่จะมีสถานที่ค้าบริการแหล่งใหญ่ขนาดนี้อยู่ในพื้นที่แล้ว เจ้าหน้าที่จะไม่รู้เรื่อง ซึ่งเรื่องนี้หากรัฐบาลยังไม่มีนโยบายปราบปรามอย่างจริงจังก็จะทำให้ประเทศ ไทยเป็นศูนย์กลางการค้ามนุษย์แน่นอน

นาย ชูวิทย์ ยังกล่าวถึงกรณี ร.ต.อ.เฉลิม มีผลประโยชน์ทับซ้อน ในกรณีย้ายโอน ร.ท.ดวง อยู่บำรุง ลูกชายตัวเองจากทหารมาเป็นตำรวจว่า ตนเป็นฝ่ายค้านไม่มีส่วนได้เสียแต่ต้องทำหน้าที่ตรวจสอบรัฐบาล ลูกชาย ร.ต.อ.เฉลิม จะได้ดิบได้ดีตนก็ยินดีด้วย แต่เรื่องนี้เป็นเรื่องของประเทศชาติ เป็นเรื่องของความรู้สึกข้าราชการตำรวจจำนวนมาก เพราะลูก ร.ต.อ.เฉลิม ได้รับผลประโยชน์จากการที่พ่อตัวเองดูแลสำนักงานตำรวจแห่งชาติอยู่ โดย ร.ท.ดวง อยู่บำรุง ใช้เวลา 17 วันในการโอนย้ายจากทหารมาเป็นตำรวจ โดยมี พล.ต.ท.คำรณวิทย์ ธูปกระจ่าง ผบช.น.ยืนยันว่า แม่นปืน มีประกาศนียบัตร 16 ฉบับพล.ต.อ.เพรียวพันธ์ ดามาพงศ์ ก็ยืนยันว่าไม่มีประวัติมัวหมอง ไม่มีพฤติกรรมเสื่อมเสีย

นาย ชูวิทย์ กล่าวต่อว่า ตนได้ทำการตรวจสอบ พ.ร.บ.สำนักงานตำรวจแห่งชาติ ฉบับปรับปรุงใหม่ และกฏ ก.ตร.ว่าด้วยคุณสมบัติและลักษณะต้องห้ามของการเป็นข้าราชการตำรวจ เช่นต้องไม่เป็นผู้ประพฤติเสื่อมเสีย ขอถามว่า มีความประพฤติเสื่อมเสียหรือไม่ เพราะเคยมีคดีพัวพันกับการยิงเจ้าหน้าที่ตำรวจเสียชีวิตขณะปฏิบัติหน้าที่ ตนจะไม่ขอย้อนกลับไปถึงคดีดาบยิ้ม เพราะคดีจบไปแล้ว แต่สมัยที่ลูก ร.ต.อ.เฉลิม เป็นทหารนั้นได้หนีออกนอกประเทศไป 6 เดือน ไปมอบตัวที่มาเลเซีย ถือว่าเสื่อมเสียหรือไม่ ช่วงที่ออกไปต่างประเทศนั้นมีการแจ้งต้นสังกัดหรือไม่ และกฏข้อสำคัญอีกข้อคือ จะต้องคำนึงถึงความชำนาญงานของผู้ขอโอน จะต้องเปรียบเทียบกับผู้ที่รับราชการในหน่วยงานนั้น ฉะนั้นแสดงว่า ในสำนักงานตำรวจแห่งชาติ ไม่มีใครแม่นปืนเท่าลูก ร.ต.อ.เฉลิมอีกแล้ว

"หน่วย อรินทราช คอมมานโดของกองปราบ ไปอยู่ไหนหมด คนต่างๆในหน่วยนี้ ไม่มีใครเป็นครูฝึกที่แม่นปืนสู้ลูกชาย ร.ต.อ.เฉลิม ได้เลยหรือ ประกาศนียบัตร 16 ฉบับนั้น ได้มาจากสนามยิงปืนในเมืองไทย สามารถยิงปืนได้คะแนนเต็ม 100 เปอร์เซ็นต์ ผมว่าถ้าแม่นปืนจริง ต้องส่งไปแข่งโอลิมปิก ลอนดอนเกม 2012 น่าจะดีกว่า หากแพ้กลับมาจะไม่ว่าสักคำ และผมขอฝากถาม พล.ต.อ.เพรียวพันธ์ ดามาพงศ์ ผบ.ตร.ด้วยว่า เพราะเหตุใดจึงไม่ได้ดูแลลูกชายดาบยิ้ม ที่ต้องไปเรียนจักษุแพทย์ที่ ม.รังสิต แทนที่จะได้เป็นตำรวจเนื่องจากพ่อถูกยิงตาย แต่กลับไปรับคนที่มีคดีพัวพันกับการฆ่าเจ้าหน้าที่ตำรวจมาเป็นตำรวจเสียเอง แล้วตำรวจที่เหลือจะรู้สึกอย่างไร ช่วยตอบให้หายสงสัยด้วย เพราะส่วนตัวถือว่าเป็นการเหยียดหยามสังคม" นายชูวิทย์ กล่าว

http://www.dailynews.co.th/crime/146164


 ບໍ່ຕ້ອງຂ້າມຊາຍແດນໄດ້ບໍ? ຕັ້ງໂຮງນໍ້າແຕ້ ນໍ້າຊາ ຢູ່ຫໍຄໍາຫັ້ນໂລດ  ຟາດຮອງຫົວພວກເຖົ້າ

ເຜດນາລົກໂລດ ເອົາມັນຈົນເປັນຂວັນ ຕວດໆໂລດເດີ ພີ່ນ້ອງ.  ດຶງອອກ ດຶງເຂົ້າ ປ່ຽນນໍ້າເຄຶ່ອງ

ກະບ່ອນນັ້ນແລ້ວ, ປ່ຽນຫົວທຽນ ກະບ່ອນນັ້ນແລ້ວ, ຍົກຈັກ ກະບ່ອນນັ້ນແລ້ວ ຄົບວົງຈອນເລີຍ 360 ອົງສາ.__________________
Anonymous

Date:

Anonymous wrote:

 ຄົນໄທເອົາມາລົງເພື່ອຫຍັງ

 


 
ຄົນໂງ່ຄຶມຶງນິກໍ່ຍັງມີໃນໂລກນໍ. ໃນຖານະຄົນລາວກໍ່ຄວນຮູ້ຂ່າວສານຕ່າງໆທີ່ກ່ຽວກັບລາວບໍ່ແມ່ນບໍ
ມຶງຢາກໃຫ້ຂ່າວນີ້ຖຶກປິດບັງບໍ່ ບັກສັດ


 ບັກນີ້ຕ້ອງແມ່ນລາວນອກ

ຟັງເວົ້າກໍ່ຮູ້ວ່າມຶງເປັນຂີ້ຂ້າຕ່າງປະເທດ

ອີກມື້ໜຶ່ງຕາກຸນຂອງມຶງຕ້ອງເປັນແບບນີ້ຕລອດໄປ

ຂໍ່ມຶງຈົ່ງເປັນຂີ້ຂ້າຕາງຊາດຕລອດມຶງຕາຍ

ບັກຂາດການສຶກສາ__________________
Anonymous

Date:

ມັນເປັນເລື່ອງທຳມະດາ ຂອງ ໂລກ ບໍ່ວ່າປະເທດໃດໆ

ມີໝົດ ການຂາຍ ບໍລິການ ທາງເພດ ມັນບໍ່ແມ່ນລະບອບພາເປັນດອກ

ມັນເປັນເລື່ອງ ຂອງຈິດໃຈ ແລະ ຄວາມຕອ້ງການຂອງເຂົາເອງ

ການຂະຫຍາຍໂຕ ຂອງ ເສດຖະກິດທາງວັດຖຸ ແມ່ນໄປໄວ ໃນປະຈຸບັນ

 ເລີຍເຮັດໃຫ້ຈິດໃຈຄົນປ່ຽນ ບໍ່ວ່າແຕ່ເລື່ອງນີ້ ເລື່ອງຂ້າກັນກໍມີເປັນປະຈຳ

ໃນປະເທດທີ່ຈະລີນແລ້ວ ເຊັ່ນ: USA ກໍຍັງມີ ແລະ ມັນບໍ່ເປັນຍອ້ນ

ການສຶກສາຕຳ່ຫລື ສູງດອກ ! ບ້ານເຮົາ ຫາກໍໄດ້ຍິນ ຢູ່ຕ່າງປະເທດຈົນ ຂີ້ຄ້ານຟັງ.__________________
Anonymous

Date:

ຄົນໂງ່ຄຶມຶງນິກໍ່ຍັງມີໃນໂລກນໍ. ໃນຖານະຄົນລາວກໍ່ຄວນຮູ້ຂ່າວສານຕ່າງໆທີ່ກ່ຽວກັບລາວບໍ່ແມ່ນບໍ
ມຶງຢາກໃຫ້ຂ່າວນີ້ຖຶກປິດບັງບໍ່ ບັກສັດ

ບັກເວົ້າຂ້າງເທິງນີ້ແມ່ນຄົນລາວບໍ__________________
Anonymous

Date:

Anonymous wrote:

 


 Khun Suwit, you did a great job and I'll vote for you and nominated you for the next PM Job OK Sir.__________________
Anonymous

Date:

The funny thing about these girls when they get back home to Laos !!! They will acted like they were graduated and got master degree from the West or from other asians countries , Believe me... Because I have seen it my own eyes. But I don't think they knew that most of the Lao people knew what exactly they do for a living. Don't get me wrong I don't mean to look down on them but some really deserved it............__________________
Anonymous

Date:

Anonymous wrote:

ມັນເປັນເລື່ອງທຳມະດາ ຂອງ ໂລກ ບໍ່ວ່າປະເທດໃດໆ

ມີໝົດ ການຂາຍ ບໍລິການ ທາງເພດ ມັນບໍ່ແມ່ນລະບອບພາເປັນດອກ

ມັນເປັນເລື່ອງ ຂອງຈິດໃຈ ແລະ ຄວາມຕອ້ງການຂອງເຂົາເອງ

ການຂະຫຍາຍໂຕ ຂອງ ເສດຖະກິດທາງວັດຖຸ ແມ່ນໄປໄວ ໃນປະຈຸບັນ

 ເລີຍເຮັດໃຫ້ຈິດໃຈຄົນປ່ຽນ ບໍ່ວ່າແຕ່ເລື່ອງນີ້ ເລື່ອງຂ້າກັນກໍມີເປັນປະຈຳ

ໃນປະເທດທີ່ຈະລີນແລ້ວ ເຊັ່ນ: USA ກໍຍັງມີ ແລະ ມັນບໍ່ເປັນຍອ້ນ

ການສຶກສາຕຳ່ຫລື ສູງດອກ ! ບ້ານເຮົາ ຫາກໍໄດ້ຍິນ ຢູ່ຕ່າງປະເທດຈົນ ຂີ້ຄ້ານຟັງ.


ປະເທດຕາເວັນຕົກມີກະຢ່າເຂົາ ແຕ່ບໍ່ຢາກໃຫ້ມີຢູ່ບ້ານເຮົາກັບຄົນລາວເຮົາຫັ້ນນະຍາພໍ່ເອີຍ! ຢູ່ບ້ານເຂົາມີການຈັບກຸມປາບປາມ ຢູ່ບ້ານເຮົາເດ໋ ມີບໍ່ລະ? ຫລືວ່າປ່ອຍໃຫ້ແຕ່ໄທເປັນຝ່າຍປາບ ລາວເປັນຝ່າຍນັບເງິນ ເອົາຈັ່ງຊັ້ນເບາະ?

__________________
Anonymous

Date:

Anonymous wrote:

The funny thing about these girls when they get back home to Laos !!! They will acted like they were graduated and got master degree from the West or from other asians countries , Believe me... Because I have seen it my own eyes. But I don't think they knew that most of the Lao people knew what exactly they do for a living. Don't get me wrong I don't mean to look down on them but some really deserved it............


Such a retard

__________________
Anonymous

Date:

Anonymous wrote:

ມັນເປັນເລື່ອງທຳມະດາ ຂອງ ໂລກ ບໍ່ວ່າປະເທດໃດໆ

ມີໝົດ ການຂາຍ ບໍລິການ ທາງເພດ ມັນບໍ່ແມ່ນລະບອບພາເປັນດອກ

ມັນເປັນເລື່ອງ ຂອງຈິດໃຈ ແລະ ຄວາມຕອ້ງການຂອງເຂົາເອງ

ການຂະຫຍາຍໂຕ ຂອງ ເສດຖະກິດທາງວັດຖຸ ແມ່ນໄປໄວ ໃນປະຈຸບັນ

 ເລີຍເຮັດໃຫ້ຈິດໃຈຄົນປ່ຽນ ບໍ່ວ່າແຕ່ເລື່ອງນີ້ ເລື່ອງຂ້າກັນກໍມີເປັນປະຈຳ

ໃນປະເທດທີ່ຈະລີນແລ້ວ ເຊັ່ນ: USA ກໍຍັງມີ ແລະ ມັນບໍ່ເປັນຍອ້ນ

ການສຶກສາຕຳ່ຫລື ສູງດອກ ! ບ້ານເຮົາ ຫາກໍໄດ້ຍິນ ຢູ່ຕ່າງປະເທດຈົນ ຂີ້ຄ້ານຟັງ.


 ຄວາມຫຸກຈົນກໍມີສ່ວນປະກອບ ແລະວັດຖຸນີຍົມກໍ່ມີສ່ວນ ຕົວຢ່າງສາວຢູ່ປະເທດຣັດເຊຍ ຕ້ອງການເສື່ອ(ມັງໂຕ)ເຮັດການ10ສີບປີເງີນເດືອນຍັງບໍ່ພໍ

ບັດຂາຍໂຕສອງສາມເທື່ອກໍ່ສາມາດຊື້ເສື່ອນັ້ນໄດ້  ບາດມາທຽບໃສ່ປະເທດລາວເດສາວ ໆໄວລຸ້ນ ຕ້ອງການມືຖືແລະລົດຈັກເດໄຫ້ຄືກັບຄົນທົ່ວໄປ ເຮັດແນວໃດຈີ່ງຈະໄດ້ ?

ແຕ່ມັນກໍ່ຈະມີພວກທີ່ອາສາສະມັກ ນັ້ນກໍ່ມີສ່ວນຮ່ວມຄືກັນ

 __________________
Anonymous

Date:

Anonymous wrote:
Anonymous wrote:

 

The funny thing about these girls when they get back home to Laos !!! They will acted like they were graduated and got master degree from the West or from other asians countries , Believe me... Because I have seen it my own eyes. But I don't think they knew that most of the Lao people knew what exactly they do for a living. Don't get me wrong I don't mean to look down on them but some really deserved it............


 

Such a retard


 Why retarded ? you have a cousin or sisters in one of those 500 girls ?  some of what he said is true or you can't handle the truth ?__________________
Anonymous

Date:

ມັນບໍ່ມີໃຜສົດດອກ ຍັງຊິວ່າໄປເປີດສົດ __________________
Anonymous

Date:

 Why retarded ? you have a cousin or sisters in one of those 500 girls ?  some of what he said is true or you can't handle the truth ? Oh your mother is also a prostitute ? Tell me where she works .. And price too. I will send my dog

__________________
Anonymous

Date:

ຢູ່ອາເມຣິກາກໍ່ມີແທ້ກຸ່ມຄ້າມະນຸດຂ້າມຊາດ,ປີ2009 ເຂົາຈັບໄດ້ປະມານ 300000 ຄົນ ທີ່ພວກແມງດາແມັກຊິກັນລັກເອົາເຂົ້າມາຈາກປະເທດແມັກຊິໂກ. ເດັກນ້ອຍທີ່ເຂົາເອົາມາຂາຍມີອາຍຸປະມານ 11 ຫາ 17 ປີ ແລະມີທັງຍິງແລຊາຍ. ເດັກນ້ອຍອາເມຣິກັນທີ່ອອກມາຢືນຍົກໂປ້ຂາຍນາຢູ່ຕາມເສັ້ນທາງ Broadway ສ່ວນຫລາຍແມ່ນພວກຕິດໂຄເຄນແລະເມື່ອຖືກຕໍາຣວດຈັບເຂົາຈະສົ່ງເຂົ້າໄປປິ່ນປົວຢູ່ບ້ານສົມສະຫງ່າເພື່ອປິ່ນປົວແລະສຶກສາອົບຮົມວິຊາສະເພາະໃຫ້, ເມື່ອຮຽນຈົບແລ້ວ ເຂົາກໍ່ປ່ອຍໂຕອອກມາເປັນພົນລະເມືອງດີຂອງສັງຄົມຕໍ່ໄປ.

__________________
Anonymous

Date:

ທຸລະກິດການຄ້າປະເວນີໃນບ້ານເຮົາກໍ່ມີການຫລິ້ນເສັ້ນຫລິ້ນເອັນເດີ ເສັ້ນບໍ່ໃຫຍ່ບໍ່ໄດ້ເຂົ້າໄປເຮັດຢູ່ Resort ໃດເດີ ເສັ້ນສໍ່ໃດສໍ່ານຶ່ງຫັ້ນເຮັດໄດ້ແຕ່ໃນພັບໃນບາ ຄົນຮູ້ຈັກຮັກແພງກັນຈຶ່ງໄດ້ເຮັດຢູ່ຕາມຮ້ານນ້ອຍ, ຄັນບໍ່ມີເສັ້ນບໍ່ມີເອັນ ກໍ່ຕ້ອງໄດ້ຂ້າມໄປຫາກິນຢູ່ໄທພຸ້ນລະ ໜ້າສົງສານເຂົາແທ້ເດີພີ່ນ້ອງເອີຍ. ຄວາມທຸກຍາກບໍ່ມີເງິນຊິຊື້ເຂົ້າກິນນີ້ລະເຮັດໃຫ້ເຂົາເຈົ້າຕ້ອງສ່ຽງໄປຫາເງິນແບບນີ້ ໂຣກອຶດມັນອັນຕະລາຍກ່ວາໂຣກເອດ. ສັງຄົມບ້ານເຮົາມັນມີຄວາມເລື່ອມລໍ້າຕໍ່ສູງ, ຜູ່ກິນກໍ່ໄດ້ກິນພໍຮາກ ຜູ່ຢາກກໍ່ຢາກພໍຕາຍ. ຜູ່ນໍາຂີ່ລົດແວ່ນດໍາຍັງບໍ່ພໍ ຍັງໃສ່ແວ່ນຕາກັນແດດນໍາອີກ ເຮັດຈັ່ງໃດຈັ່ງຊິເຫັນບັນຫາທີ່ແທ້ຈິງຂອງປະຊາຊົນ?

__________________
Anonymous

Date:

ທ່ານສະເລີມຢ້ານທ່ານທອງລຸນເຕະກົ້ນ ອອກມາແກ້ຂ່າວທັນທີວ່າບໍ່ມີມູນຄວາມຈິງ, ຮາໆໆໆໆໆໆໆໆໆໆ.

__________________
Anonymous

Date:

Anonymous wrote:

 Why retarded ? you have a cousin or sisters in one of those 500 girls ?  some of what he said is true or you can't handle the truth ? Oh your mother is also a prostitute ? Tell me where she works .. And price too. I will send my dog


 The guys asking U why U  called him A retarded ?  U the one who took this topic out of contest, Why RU calling him retarded at first place ? So when people fight back and U got mad !!! so whi  is retarded now.__________________
Anonymous

Date:

ໝ້າເສຍດາຍເດທີ່ສາວລາວເຮັດແນວນັ້ນຖ້າຢາກເຮັດແທ້ຯບໍ່ຈຳເປັນຈະໄປຮອດພຸນກໍ່ໄດ້ເປີດສົດພຽງຫ້າລ້ານກີບເປີດຢູ່ລາວກໍ່ໄດ້ມີຄົນລາວຫຼາຍຄົນທີ່ຕ້ອງການພະນັກງານຢູ່ບໍລິ

ສັດຂ້າພະເຈົ້າຫຼາຍຄົນກໍ່ຊອກຢູ່ໝ້າຕາບໍ່ສຳຄັນຂໍພຽງມີພົມມະຈັນຖ້າໃຜມີກໍ່ເອົາລົງໃນເວບນີ້ຫຼືສົ່ງເມວຕິດຕໍ່າໄດ້ບໍ່ແມ່ນຂີ້ໂມລຽນຄິວມາໂລດແຕ່ລະຄົນຮັບຣອງວ່າເພິ່ນຈະ

ຈ່າຍໃຫ້ບໍ່ຫຼຸດຫ້າລ້ານດອອກ__________________
Anonymous

Date:

Anonymous wrote:

ໝ້າເສຍດາຍເດທີ່ສາວລາວເຮັດແນວນັ້ນຖ້າຢາກເຮັດແທ້ຯບໍ່ຈຳເປັນຈະໄປຮອດພຸນກໍ່ໄດ້ເປີດສົດພຽງຫ້າລ້ານກີບເປີດຢູ່ລາວກໍ່ໄດ້ມີຄົນລາວຫຼາຍຄົນທີ່ຕ້ອງການພະນັກງານຢູ່ບໍລິ

ສັດຂ້າພະເຈົ້າຫຼາຍຄົນກໍ່ຊອກຢູ່ໝ້າຕາບໍ່ສຳຄັນຂໍພຽງມີພົມມະຈັນຖ້າໃຜມີກໍ່ເອົາລົງໃນເວບນີ້ຫຼືສົ່ງເມວຕິດຕໍ່າໄດ້ບໍ່ແມ່ນຂີ້ໂມລຽນຄິວມາໂລດແຕ່ລະຄົນຮັບຣອງວ່າເພິ່ນຈະ

ຈ່າຍໃຫ້ບໍ່ຫຼຸດຫ້າລ້ານດອອກ


 ເຈົ້າມີບໍ ຫາມາໃຫ້ແດ່__________________
Anonymous

Date:

ຊິມີຈັ່ງໃດກຳລັງຊອກຢູ່.ຕາມການເປີດເຜີຍທາງໄສຍາສາດເຂົາສະຫຼຸບວ່າຖ້າຜູ້ຊາຍຜູ້ໃດໄດ້ເປີດສົດຈະເຣັດໃຫ້ມີບຸນຄ້ຳນຳຊູເຣັດຫັຍງກໍ່ດີວ່າຊັ້ນໝູ່ຂອງຂ້ອຍໄດ້ເປີດສົດສາວນ້ອຍ18ປີພຽງແຕ່ສາມມື້ມື້ທີ່ສີ່ລາວຖືກເລກສາມສິບລ້ານກີບ.ສ່ວນຄາເປີດສົດພຽງແຕ່5500000ກີບເທົ່ານັ້ນ.ນອກຈາກນັ້ນຍັງສາມາດເອົາເລືອດທີ່ອອກຈາກສາວພົມມະຈັກນັ້ນນເອົາໄປຄູບາເພີ່ນປຸກເສກເປັນເຄຶ່ອງຂອງຄ້ຳຄູນອີກດວ້ຍຖ້າບໍ່ເຊື່ອລອງເຣັດເບີ່ງເດີ__________________
Anonymous

Date:

ໃຜເຊື່ອ ກະຜີບ້າແລ້ວ ຮຽນຈົບມະຫາ ຫຼື ປະໂຫຍກ ມາແຕ່ສະຖາບັນໃດ ຫວາ ຫມໍນີ້ ? ຊ່າງເວົ້າເວີຍ ວ່າເອົາເລືອດພຣົມມະຈັນຂອງຜູ້ຍິງມາປຸກເສກໄດ້  ! ຈະບ້າຣື ເຂົາມີແຕ່ເອົາໄວ້ລ້ຽງຂອງ ບັກຫຳນ້ອຍ ເອີຍ !__________________
Anonymous

Date:

ບໍ່ໄປຂາຍ ຫ...ຢູ່ໄທ ກໍຂາຍຢູ່ລາວເຕັມເມືອງຫັ້ນເດ ພວກຍິງໃຈແຕກ!!ຫາເງິນຊື້ມືຖື__________________
Anonymous

Date:

Anonymous wrote:

ບໍ່ໄປຂາຍ ຫ...ຢູ່ໄທ ກໍຂາຍຢູ່ລາວເຕັມເມືອງຫັ້ນເດ ພວກຍິງໃຈແຕກ!!ຫາເງິນຊື້ມືຖື


ມືຖືວິເສດປານນັ້ນພຸ້ນຫວາ? ຄັນວ່າຂາຍນາມາຊື້ເຂົ້າ ຊື້ຢາປົວພະຍາດ ຫຼືຂາຍມາໃຊ້ຄ່າຮຽນ ຂ້ອຍກະຊິຍ້ອງຢູ່ດອກ ແຕ່ຖ້າຂາຍມາຊື້ iPad iPhone ມາອວດໝູ່ ຂ້ອຍຄິດວ່າເຫດຜົນເບົາໂພດ.

__________________
Anonymous

Date:

Anonymous wrote:

ທ່ານສະເລີມຢ້ານທ່ານທອງລຸນເຕະກົ້ນ ອອກມາແກ້ຂ່າວທັນທີວ່າບໍ່ມີມູນຄວາມຈິງ, ຮາໆໆໆໆໆໆໆໆໆໆ.


ສະເຫຼີມເປັນຄົນຂອງທັກສິນ ແລະທັກສິນກໍ່ມີຜົນປະໂຫຍດກັບລັດຖະບານລາວ, ແມ່ນບໍ່ພໍ່ຕູ້ອະນຸຣັກທັມແຕກ?

__________________


Senior Member

Status: Offline
Posts: 212
Date:

Anonymous wrote:

 ຄົນໄທເອົາມາລົງເພື່ອຫຍັງ

 


ເພື່ອໃຫ້ຄົນລາວຮູ້ວ່າຜູ້ຊາຍໄທສ່ວນໃຫຍ່ບ້າກາມບໍ່ນອ້ຍຫນ້າໃຜໃນໂລກ  biggrin

 -- Edited by Colour Grandpa on Monday 6th of August 2012 06:42:34 PM

__________________
Page 1 of 1  sorted by
Quick Reply

Please log in to post quick replies.Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard